Α Γ Ο Ρ Α Ζ Ο Ν Τ Α Ι 
Τ Ρ Α Κ Α Ρ Ι Σ Μ Ε Ν Α   Α Υ Τ Ο Κ Ι Ν Η Τ Α
(FORD, OPEL, SKODA, SEAT, AUDI και VOLKSWAGEN)
απ' όλη την Ελλάδα σε τιμές απολύτου μετρητοίς!

Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

   Ο Βασίλειος Χατζηνικολάου, υπεύθυνος της επιχείρησης AutoParts4U.gr, δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου για πάνω από 20 χρόνια. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η παροχή αξιόπιστων και εγγυημένων προϊόντων και υπηρεσιών στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

  Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας δίνουμε μεγάλη σημασία στην αποθήκευση και οργάνωση των προϊόντων μας για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Διαθέτουμε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, καθώς και διάφορα αξεσουάρ αυτοκινήτων. Η ποικιλία των ανταλλακτικών μας καλύπτει όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων και μικρών φορτηγών της Ελληνικής αγοράς. Τα αξεσουάρ των αυτοκινήτων που διαθέτουμε, καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις των αγοραστών ιδιοκτητών ΙΧ αυτοκινήτων, με μια πλούσια γκάμα αξεσουάρ ελαστικών και ζαντών. Οι συχνές παραλαβές μας, ανανεώνουν την ήδη τεράστια ποικιλία μας σε όλα τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων και μικρών φορτηγών. Φυσικά προσφέρουμε πανελλαδική κάλυψη και ταχύτατη παράδοση έτσι ώστε να είμαστε οι καλύτεροι και στην εφαρμογή και την υποστήριξη συνεργείων και ιδιωτών.

Είναι αλήθεια πως τα after market ανταλλακτικά προσφέρουν σαφώς εγγύηση, αλλά και τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων με τα υψηλότερα standards και προδιαγραφές των γνήσιων εξασφαλίζουν την απόλυτη ασφάλεια και σαφώς μια οικονομικότερη λύση.

Στόχος μας πάντα είναι όχι μόνο να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας σε ανταλλακτικά και αξεσουάρ αυτοκινήτων και μικρών φορτηγών αλλά να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα καταλλήλότερα για το αυτοκίνητό σας. Σύμμαχός μας σ' αυτό είναι η μεγάλη μας εμπειρία η ενημέρωσή μας στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων καθώς και η οργάνωση που διαθέτουμε. Ετσι, Εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση συνδυάζοντας ΓΝΩΣΗ - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ και ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ. Είμαστε εξειδικευμένοι στα ανταλλακτικά FORD, OPEL, AUDI, SEAT, SKODA και VOLKSWAGEN. Εάν επιθυμείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με οποιοδήποτε προϊόν μας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή να συμπληρώσετετην φόρμα επικοινωνίας μας.

TOP